フィリグラーノ バター タルト

Filigrano Butter Collection
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フィリグラーノコレクション

フィリグラーノコレクション

開発にじっくり時間をかけて誕生した「フィリグラーノ」。これまでにない垂直な形と生地の薄さ、フィリングをいれても生地の食感がしっかりと残ります。タルトとフィリングが組み合わされた時のバランスが非常に良い仕上がりに。デリケートで歯ごたえがもろいパートブリゼですが、原材料に含まれるイソマルト、トレハロースなどの糖質によりしっかりとした食感を残します。100%スイスバター、ココアバター、ココナッツ脂肪で生地の表面に均一的なコーティングを施しています。そのためフィリングしたあとでもサクサク感が保たれます。

FILIGRANO COLLECTION

After a long and intensive development phase, the unique straight and thin edges Filigrano Tartelettes persuade with their excellent dough-filling ratio.
The delicate shortcrust pastry is made with 100% Swiss butter and is coated with cocoa butter / coconut fat. Thanks t o their uniform coating, Isomalt and Trehalose sugars in the dough, these thin-walled Tartelettes stay crispy even when filled.

お客さまにとっての利点

  • 安定感のあるサクサク感。生地の繊細な薄さが特徴。
  • モダンでエレガントな仕上がり。デザインが冴える垂直のフォルム。
  • 100%スイスバターを使用したハイクオリティーなパートブリゼ。
  • スイス産の原材料を使用しスイスにて生産。
  • フィリングとタルトがバランスの良い仕上がりに。
  • 焼いても安定的な味わい。調理方法は過熱、冷蔵、常温のままでもいかようにもアレンジ可能。
  • 常温保存が可能。
    (温度10度~20度、湿度65%以下の場所での保存可能)

YOUR BENEFITS AT A GLANCE

  • Thin walls with long-lasting stability and crispiness
  • Uniquely thin and with straight edge – modern and elegant
  • High-quality shortcrust pastry with 100% Swiss butter
  • Made in Switzerland with Swiss raw materials (Swissness)
  • Optimal dough / filling ratio
  • Backstable – suitable for hot and cold applications
  • Store in a cool, dry place away from light (10-20 °C, max. 65 % r.h.)

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