開発にじっくり時間をかけて誕生した「フィリグラーノ」。これまでにない垂直な形と生地の薄さ、フィリングをいれても生地の食感がしっかりと残ります。タルトとフィリングが組み合わされた時のバランスが非常に良い仕上がりに。デリケートで歯ごたえがもろいパートブリゼですが、原材料に含まれるイソマルト、トレハロースなどの糖質によりしっかりとした食感を残します。100%スイスバター、ココアバター、ココナッツ脂肪で生地の表面に均一的なコーティングを施しています。そのためフィリングしたあとでもサクサク感が保たれます。
After a long and intensive development phase, the unique straight and thin edges Filigrano Tartelettes persuade with their excellent dough-filling ratio.
The delicate shortcrust pastry is made with 100% Swiss butter and is coated with cocoa butter / coconut fat. Thanks t o their uniform coating, Isomalt and Trehalose sugars in the dough, these thin-walled Tartelettes stay crispy even when filled.
TEL 045-534-9116
FAX 045-534-9117
〒221-0844
神奈川県横浜市神奈川区沢渡1-2 Jプロ高島台サウスビル3階D室 (旧名:菱興高島台第三ビル)
© Copyright 2021 Otti Boeki Co., Ltd. All Rights Reserved.